Ніж нескладний Grand Way 24098

Модель: 24098
Знайшли дешевше?
1024 грн.

  • Модель: 24098
  • Наявність: Є в наявності

Інформація
Доставка та знижки

Доставка та знижки

По Києву:

  • Кур'єром при замовленні до 1000 гривень доставка - 70 гривень;
  • Самовивіз із офісу - безкоштовно (тимчасово недоступний).

По Україні:

  • При замовленні до 1000 гривень - згідно з тарифами транспортної компанії;
  • При замовленні понад 1000 гривень товар доставляється

    БЕЗКОШТОВНО

    Хочеш знижку - спитай як її отримати!

Нескладний ніж - це найкращий друг для виживання у лісі. Хороший, правильно підібраний ніж полегшує безліч завдань, аж до добування вогню. Певні навички володіння ножем перетворять його на безвідмовну, потужну зброю самозахисту. Ніж з фіксованим клинком має дві основні переваги перед складним ножем: завжди готовий до роботи - не потрібно розкривати клинок, який може заклинити через забруднення шарніра і надійний у використанні - немає ризику складання клинка через дефект, забруднення або руйнування механізму фіксації .

Ніж нескладний Grand Way 24098 оснащений досить великим і потужним лезом, що має плоско - увігнутий поперечний переріз. Форма і товщина клинка практично п'ять міліметрів свідчать про те, що модель проектувалася для екстремальних умов експлуатації. Клинок та хвостовик ножа, виконані з єдиної смуги металу однакової товщини, що забезпечує ножу надзвичайну міцність. Сталь 440C, з якої виготовлене лезо, вже приблизно 40 років є "класичною" у виробництві ножів і зберігає за собою звання однієї з найпопулярніших ножових сталей. Сталь 440C має досить високі механічні та технологічні властивості, і є прекрасним вибором для універсального або мисливського ножа. Основними перевагами цієї сталі є вдале поєднання стійкості ріжучої кромки, корозійної стійкості та чудової міцності.

На клинок ножа нанесено чорне покриття антивідблиску, яке крім свого основного призначення - не створювати відблисків, буде служити додатковим захистом від корозії. Рукоятка ножа має овальний переріз і виконана із сучасних синтетичних матеріалів, стійких до агресивних середовищ. «Шорстка» та м'яка структура рукояті з підпальцевими виїмками гарантує надійне зчеплення з рукою. Верхня частина рукояті має насічку під великий палець пензля.

У металевому навершії рукояті передбачено отвір під темляк. Наявність темляка (мотузкова або паса петля) в ножах з рукояткою без обмежувача захистить пальці руки від зісковзування на лезо клинка. Крім цього, темляк дозволяє вивільнити пальці руки для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ніж з руки. У комплект поставки ножа входять поясні піхви з термопластику. Ніжні мають пружні елементи фіксації клинка та ремінець фіксації рукояті, завдяки яким ніж не випадатиме з піхов.

Прекрасна сталь, універсальність леза дозволить легко використовувати Grand Way 24098 для виконання практично всіх видів ножових робіт. Ця модель - це ніж, на який можна впевнено покластися і в міських умовах, і при виїзді на природу.

Замок клинка: Фіксований

Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC)

Матеріал рукояті: Еластрон

Довжина леза: 160 мм

Довжина у розкладеному положенні: 285 мм

Маса: 269 г

Чохол із термопластику в комплекті

Ножі
Вид Спеціальні
Тип З фіксованим лезом
Замок клинка Фіксований
Довжина у відкритому стані, мм 285
Довжина клинка, мм 160
Товщина обуха, мм 4,5
Матеріал клинка Сталь 440C (57-58 HRC)
Матеріал рукояті Еластрон
Вага, грам 269
Гарантія 3 місяці
Додаткова інформація Не є холодною зброєю

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Ножі, фіксовані, Ніж, нескладний, Grand Way, 24098, Ніж нескладний Grand Way 24098 купити в інтернет магазині grand-knives.com.ua

Новинка
Модель: 803
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC) Матеріал рукояті: Дерево Довжин..
672 грн.
Модель: 1103
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
608 грн.
Модель: 1738
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
640 грн.
Модель: 1751
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
672 грн.