Ніж сантоку Grossman House Cook 003 HC
Що таке ніж сантоку і навіщо він потрібний?
Сантоку - японський варіант шеф-ножа. Він трохи легший, трохи коротший і трохи простий у застосуванні. В універсальності ж він нічим не поступиться шефу.
Сантоку гарний для:
- подрібнення зелені;
- нарізки овочів та фруктів;
- нарізки сиру;
- особливо гарний цей ніж у роботі з морепродуктами.
Якщо на кухні потрібен просто і надійно влаштований ніж, який не вимагатиме особливого догляду. Якщо при цьому потрібно, щоб цей ніж прослужив довго і по-справжньому, але при цьому, щоб і коштував він розумних грошей (у сенсі - недорого).
Цей ніж підійде всім, хто готує вдома і шукає справжній кухонний ніж, який зможе легко та чисто нарізати м'ясо, овочі чи зелень.
Ножі серії GROSSMAN House Cook добре збалансовані та зручні. Вони – щось рівнем вище, ніж більшість ножів на полицях у супермаркеті.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість
- міцність та відмінна зносостійкість
- стійкість до виникнення плям
- краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN House Cook порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки!
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 152 мм
Довжина у розкладеному положенні: 290 мм
Маса: 162 г