GROSSMAN пропонує якісні кухонні ножі із серії Verbena.
Кухонні ножі Verbena – справжній сплав швидкого сучасного дизайну та високої ефективності. Рукоятки ножів винятково зручні та міцні. Кожна з них дуже комфортно лежить у руці і не втомлює її, навіть якщо робочий день на кухні видався особливо довгим.
Ножі зібрані надійно та якісно, з використанням перевірених, практичних матеріалів. Саме тому кухонні ножі Verbena прості у догляді, зручні у роботі, надійні та довговічні.
Що таке ніж сантоку і для чого він потрібен?
Сантоку - японський аналог шеф-ножа. Він легший, коротший і трохи простіше у використанні. Сантоку гарний для:
- подрібнення зелені;
- нарізка овочів та фруктів;
- нарізки сиру;
- особливо ефективний цей ніж у роботі з морепродуктами.
Цікавою особливістю ножа санток є добре помітні повітряні кишені на бічних поверхнях клинка. Ці поглиблення запобігають прилипання матеріалу, що нарізається до леза. Опір матеріалу знижується у рази. Працювати стає набагато простіше. Результати нарізки виглядають акуратнішими і красивішими.
Ніж сантоку Grossman Verbena 369 VN - справжній сплав японської традиції та японської винахідливості.
Нержавіюча сталь 1.4116 Krupp
Німецька нержавіюча сталь 1.4116 розроблена та виробляється німецьким концерном Thyssen Krupp AG. Вона відрізняється дуже вдалим співвідношенням ціни та якості (в істинно європейському значенні цих слів). Ножі, виготовлені з 1.4116, виходять міцними, надійними, довго залишаються гострими і не іржавіють. У Європі ця сталь досить широко використовується для виготовлення кухонних ножів, столових приладів та медичного інструменту.
Тепер кухонні ножі з європейської нержавіючої сталі можна замовити та купити прямо в Україні.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Гумопластик
Довжина леза: 180 мм
Довжина у розкладеному положенні: 305 мм
Маса: 200 г