Кухонні сокири

Код товара: 005 CL
Кухонна сокира Grossman Classic 005 CLЩо таке клівер? Клівер - кухонний топірець-сікач для рубки та..
0

907 грн.

Код товара: 175 EZ
Кухонна сокира Grossman Eazy 175 EZ або іншими словами клівер - практична річ не тільки на кухні, ал..
0

605 грн.

-20 %
Код товара: 102 PF
Кухонна сокира Grossman Professional 102 PFЩо таке клівер? Клівер - кухонний топірець-сікач для руб..
0

1109 грн. 887 грн.

Код товара: 165 WD
Кухонна сокира Grossman Wormwood 165 WD Клівер - кухонний топірець-сікач для рубки та подрібнення м..
0

1075 грн.

Код товара: 3507 VW
Ніж Grand Way Поварський 3507 VW – традиційний китайський кухонник у похідному виконанні. Китайська..
0

940 грн.

Код товара: 3508 VW
Топор Grand Way Кухонный 3508 VW имеет специальную форму лезвия под названием - кливер (секач). Это ..
0

1344 грн.

Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)

Кухонні сокири

Кухонна сокира або Клівер (CLEAVER) – володар великого плоского леза прямокутної форми. Клівера бувають різних форм і розмірів, залежно від традицій і призначення.

Це – найширший та найважчий ніж на кухні. Він буквально є перехідною формою від ножа до сокири. Іноді в клинку клівера є спеціальний отвір, що дозволяє повісити його на стіну або спеціальну вішалку, коли ніж не використовується.

Сікач використовується в основному для роботи з великими шматками сирого м'яса в процесі обробки або для поділу його на дрібніші порції перед приготуванням. Завдяки великій і важкій конструкції клівер може прорубати навіть товсту кістку. З огляду на його громіздкі розміри цей вид ножа не використовується для тонкої роботи в традиційній європейській кухні. Але, проте, клівер може стати в нагоді для подрібнення зубчиків часнику або імбиру на обробній дошці.