Мультитул Grand Way 104041

Модель: 104041
Знайшли дешевше?
905 грн.

  • Модель: 104041
  • Наявність: Немає в наявності

Інформація
Доставка та знижки

Доставка та знижки

По Києву:

  • Кур'єром при замовленні до 1000 гривень доставка - 70 гривень;
  • Самовивіз із офісу - безкоштовно (тимчасово недоступний).

По Україні:

  • При замовленні до 1000 гривень - згідно з тарифами транспортної компанії;
  • При замовленні понад 1000 гривень товар доставляється

    БЕЗКОШТОВНО

    Хочеш знижку - спитай як її отримати!

Мультитул Grand Way 104041 – це багатофункціональний інструмент з цікавим дизайном та безліччю корисних пристроїв «на борту». У рукоятках із сатинованого металу ховається досить непоганий набір інструментів.

Велике універсальне лезо для різноманітних робіт. За формою воно є чимось середнім між ворнкліффом (wharncliffe) та богородським ножем. З такою формою їм зручно як щось зачищати та різати, так і стругати та вирізати. Клинок замикається надійним лайнер-локом. Дуже функціональна пилка по дереву із зубцями в два ряди – з агресивним та ефективним різом. Невелике підрізне лезо, яке можна використовувати як шило та пробійник для шкіри та інших матеріалів середньої твердості – щільних тканин, пластику тощо.

Також є 2 відкривалки. Одна для пляшок та консервів, закатаних під кришку. Друга – звичайна, вона – інструмент для зачистки ізоляції на проводах. Обидві відкривалки завдяки своїм наконечникам можна використовувати як плоскі викрутки. Плюс присутні три невеликі викрутки – дві плоскі (більше і менші) та хрестова. Потрібно помітити, що всі інструменти знаходяться на зовнішній стороні ручок і доступні без розкриття мультитула.

Інша особливість мультитул Grand Way 104041, що додає йому ергономічності, полягає у формі самих рукояток. Одна з них вигнута, інша увігнута, завдяки чому модель зручно лежить у руках у всіх видах – у розкладеному стані, як пасатижі та у складеному, коли ми використовуємо якийсь із його елементів.

Основна частина – пасатижі. Вони пружні і пружина захована. Завдяки кусальним елементам, з ними добре працювати з дротом, проводами та іншими металевими виробами. А самі плоскогубці мають кілька видів насічок. Ними зручно щось стискати, віджимати, викручувати, утримувати та знімати нагріте з багаття.

В цілому, мультитул Grand Way 104041 - це вдала модель, що є поєднанням вдалого дизайну і корисного набору інструментів, які можуть стати в нагоді в різних ситуаціях. До того ж, він укомплектований якісним чохлом із кордури, з яким зручно носити у сумці чи рюкзаку чи підвісити на ремінь, щоб завжди мати під рукою.
Тип сталі: 420 (52-55 HRC)

Довжина у складеному вигляді: 100 мм

Довжина у розкладеному вигляді: 160 мм

Кількість функцій: 14

Маса: 307 г

Інструменти: плоскогубці, кусачки з інструментом для зачистки дротів, ніж з прямим лезом, пилка, відкривалка для пляшок, консервний ніж, шило, хрестова викрутка, викрутки плоскі 4 шт (2, 3, 4, 5 мм).

Мультитули
Тип Повнорозмірні
Кількість інструментів 14
Перелік інструментів Плоскогубці, кусачки з інструментом для зачистки проводів, ніж з прямим лезом, пилка, відкривалка для пляшок, консервний ніж, шило, хрестова викрутка, викрутки плоскі 4 шт (2, 3, 4, 5 мм)
Матеріал Сталь 420 (52-55 HRC)
Розміри, мм 160
Вага, грам 307
Комплектація Чохол із кордури
Гарантія 3 місяці
Додаткова інформація Не є холодною зброєю

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Мультитули, Мультитул, Grand, Way, 104041, Мультитул Grand Way 104041 купити в інтернет-магазині grand-knives.com.ua

Новинка
Модель: SC 937
Кухонні ножиці Grossman SC 937Кухонні ножиці Grossman SC 937 впораються з найсерйознішою роботою і в..
499 грн.
Модель: SC 923
Кухонні ножиці Grossman SC 923Ножиці – дуже корисний у господарстві інструмент. Особливо такі д..
243 грн.
Модель: SC 09
Кухонні ножиці Grossman SC 09Кухонні ножиці відрізняються загальною міцністю конструкції, особливо –..
608 грн.
Модель: SC 07
Кухонні ножиці Grossman SC 07 Кухонні ножиці відрізняються загальною міцністю конструкції, особливо..
461 грн.