Набір кухонних ножів Grossman Dayton складається з:
- Шеф-ніж - 315 мм
- Хлібний ніж - 310 мм
- Ніж для нарізки м'яса - 265 мм
- Сантоку - 290 мм
- Ніж для очищення овочів - 190 мм
- Мусат - 325 мм
- Ножиці - 207 мм
Переваги набору
Dayton – набір якісних ножів для кухні від GROSSMAN.
Добротна нержавіюча сталь 1.4116 від німецької компанії Tussen Krupp AG добре відома та популярна в Європі. Усі ножі у наборі виготовлені саме з неї. Якість збирання також на справжньому європейському рівні.
Солідний дизайн. Як то кажуть, чорний завжди в моді. А поєднання сріблясто-сталевого клинка та чорної рукояті виглядає елегантно та стильно. Не менш сучасно і солідно виглядає і універсальна підставка.
До складу набору входять чудові кухонні ножиці!
Крупські стали добре відомі по всьому світу вже не першу сотню років. У їхньому якості не сумнівається ніхто. Нержавіюча сталь марки 1.4116 не порушує цих традицій.
Ножі з неї виходять незмінно надійними, довговічними, міцними, які довго зберігають гостроту. Ну і, звичайно ж, вони чудово пручаються на корозію і довго зберігають свій первозданний блиск!
Шеф-ніж
Шеф-ніж можна використовувати для нарізки буквально будь-чого на кухні. Від оброблення курки до шатківниці моркви. Ось чому багато професіоналів говорять, що цей ніж – обов'язковий предмет у кожному наборі.
Сантоку
Цей японський аналог шефа стає дедалі популярнішим. Санток трохи коротший і легший. А ще він відрізняється технікою застосування. Їм не ріжуть у розгойдування, як європейським кухарським ножем, а швидше рубають.
Деяким така манера здається зручнішою. Особливо добре сантоку впорається з морепродуктами та зеленню. Але не лише з ними.
Ніж для нарізки м'яса
Довгий і вузький ніж, здатний одним рухом розрізати солідні шматки м'яса. Потрібно нарізати акуратними скибочками шинку чи ковбасу?
Це також робота для цього ножа. До речі, великі кавуни та дині він ріже теж просто чудово.
Ніж для нарізки хліба
Пилоподібний меч цього ножа допомагає розрізати хліб, здобу або торт, не розчавивши і не розфарбувавши їх. Також їм можна акуратно розпилювати соковиті фрукти та овочі. Або навпаки – тверді гарбузи та подібні до них плоди з товстою кіркою.
Ніж для очищення овочів
Цей ніж – найменший (85 мм) та легкий у наборі. Але при цьому він також дуже корисний. Тому що зручний та дає можливість маневру. Не тільки очищення фруктів та овочів від шкірки, але й такі тонкі маніпуляції, як видалення очей, насіння та битих частин м'якоті – його завдання. І справляється з нею він на оцінку "відмінно".
Кухонні ножиці
Ножиці є практично на будь-якій кухні.
Чого ними тільки не роблять. Від розтину упаковок до нарізки зелені. Ну а якщо ножиці спеціальні – кухонні, то леза їх будуть міцні та виготовлені з якісної нержавіючої сталі.
Саме такі входять до складу набору.
Мусат
Мусат для ножів - це виріб, який керує лезом, вирівнюючи край і повертаючи її частинки в початкове положення. Він допомагає підтримувати гостроту клинка без заточення, що при частому використанні скорочує термін служби інструменту.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Маса колоди: 2360 г