Набір кухонних ножів Grossman Niagara складається з:
- Шеф-ніж - 320 мм
- Хлібний ніж - 320 мм
- Ніж для нарізки м'яса - 320 мм
- Сантоку - 300 мм
- Універсальний ніж - 230 мм
- Мусат
- Ножиці - 207 мм
Переваги набору
Niagara – класичний набір якісних ножів для кухні
- Якісна німецька нержавіюча сталь 1.4116 – запорука міцності, гостроти та довговічності кожного ножа з цього набору.
- Класичний дизайн. Поліроване дерево – екологічний та солідний матеріал. Ножі виглядають стильно, а їхні рукояті міцні та зручні. Набір чудово впишеться в інтер'єр сучасної європейської кухні.
- Підставка з якісного натурального дерева зручна та практична. Вона стійка, займає мінімум місця, є надійним сховищем ножів. Дренажні отвори в дні підставки забезпечують захист сталевих мечів від впливу вологи.
- Якісні кухонні ножиці у складі набору!
У набір Niagara справді входять усі ножі, які можуть знадобитися на кухні.
По-перше, усі ножі будуть виконані в єдиному стилі. Це виглядає набагато красивіше, ніж строката суміш із випадково куплених ножів.
По-друге, нічого не потрібно шукати і не варто турбуватися, що щось забули. Все, що потрібно вже тут – у наборі GROSSMAN Niagara.
По-третє, ножі не будуть валятися по всій кухні безладно. Стильна, добротна підставка поставляється із набором за замовчуванням. До кожного ножа передбачено його особисте місце.
На лезах всіх ножів у наборі ви можете побачити маркування 1.4116. Це справді справжня круппівська нержавіюча сталь. Ножі зі сталі марки 1.4116 будуть дуже довговічними, надовго збережуть свою гостроту і не іржавітимуть.
Набір ножів Grossman Niagara – набір ножів європейського рівня якості. А ще послухайте, як дзвенять їхні леза! Ця особливість стали 1.4116 – одна з її відомих привабливих рис, та свого роду знак її якості.
Шеф-ніж
Шеф-ніж також називають кухарським ножем. Багато профі кажуть, що це найважливіший ніж на кухні.
Слід звернути увагу на те, що легкий вигин леза шефа в наборі GROSSMAN Niagara дозволяє ножу розгойдуватися вперед і назад.
Можна різати їм, як роблять найкращі шеф-кухарі у кулінарних шоу! Ну а різати «шефом» можна будь-що і в будь-яких кількостях. Тому його називають головним ножем на кухні!
Сантоку
Ніж Санток - це японська версія європейського шеф-ножа. Він трохи коротший і часом використовується замість кухарського, особливо тими, хто віддає перевагу не таким довгим і легшим ножам.
Легко здогадатися, що особливо добре санток справляється з морепродуктами та зеленню – типовими інгредієнтами східної кухні.
Ніж для нарізки м'яса
Довжиною клинка цей ніж не поступиться шефу. Але при цьому він набагато вже. Зроблено це для того, щоб ніж не ув'язав у матеріалі, що нарізається. Вважається, що вмілому кухареві досить просто потягнути на себе цей довгий ніж, щоб одним рухом отримати рівний і акуратний розріз. Злегка шаблеподібна форма клинка ножа, що входить у набір, тільки полегшує це завдання.
Причому, різати можна не тільки м'ясо чи шинку, а й великі овочі чи фрукти, на зразок динь та кавунів.
Універсальний ніж
Дуже важливий ніж на будь-якій домашній кухні. Не надто довгий і не надто короткий. Саме для маси повсякденних завдань!
Ніж для нарізки хліба
Як відомо, хлібні ножі використовуються для нарізки хліба. А ще тортів, соковитих овочів та фруктів, а іноді й м'яса, птиці та морепродуктів.
Загалом всього того, що звичайний ніж може розчавити або розфарбувати. Хлібні ножі сконструйовані таким чином, що дозволяють вам акуратно пиляти хліб, не натискаючи на клинок.
Мусат
Мусат є у цьому наборі своєрідною вишнею на торті.
З ним можна бути впевненим, що в наборі кухонних ножів є все необхідне. Тепер ножі завжди будуть гострими та готовими до роботи.
Ножиці
У кухонних ножиць леза досить товсті і міцні, щоб дозволити їм впоратися з різною роботою. І йдеться не лише про розтин численних упаковок.
Такі ножиці можуть бути корисними, наприклад, для нарізки зелені або приготування морепродуктів. Часто їх застосовують і для нарізки піци.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Дерево
Маса колоди: 2940 г