Ніж для чищення овочів та фруктів Grossman House Cook 020 HC
Що таке ніж для очищення фруктів та овочів і навіщо він потрібний?
На перший погляд розмір цього ножа дивує. Він може здатися надто маленьким. Але можна згадати, як незручно чистити картоплю, знімати шкірку з яблука або апельсина занадто великим ножем. Адже поверхня зіткнення леза та плода все одно мінімальна. Решта клинка просто заважає під час роботи.
А ось таким невеликим маневреним ножем чистити овочі та фрукти, навпаки, дуже зручно. Не менш зручно видаляти їм очі з бульб і насіння з фруктів.
Якщо на кухні потрібен просто і надійно влаштований ніж, який не вимагатиме особливого догляду. Якщо при цьому необхідно, щоб цей ніж прослужив довго і по-справжньому, але при цьому, щоб і коштував він розумних грошей (у сенсі – недорого).
Цей ніж підійде всім, хто готує вдома і шукає справжній кухонний ніж, який зможе легко та чисто нарізати м'ясо, овочі чи зелень.
Ножі серії GROSSMAN House Cook добре збалансовані та зручні. Вони – щось рівнем вище, ніж більшість ножів на полицях у супермаркеті.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість;
- міцність та відмінна зносостійкість;
- стійкість до виникнення плям;
- краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN House Cook порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки!
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 85 мм
Довжина у розкладеному положенні: 200 мм
Маса: 61 г