Ніж нескладний Grand Way WK 06033

Модель: WK 06033
Знайшли дешевше?
1056 грн.

  • Модель: WK 06033
  • Наявність: Є в наявності

Інформація
Доставка та знижки

Доставка та знижки

По Києву:

  • Кур'єром при замовленні до 1000 гривень доставка - 70 гривень;
  • Самовивіз із офісу - безкоштовно (тимчасово недоступний).

По Україні:

  • При замовленні до 1000 гривень - згідно з тарифами транспортної компанії;
  • При замовленні понад 1000 гривень товар доставляється

    БЕЗКОШТОВНО

    Хочеш знижку - спитай як її отримати!

Ніж нескладний Grand Way WK 06033 – сучасний легкий тактичний ніж з клинком з нержавіючої сталі 440C та піхвами з кайдекса.

У конструкції міських тактичних ножів використано багато рішень та елементів конструкції великих тактичних моделей. Але при цьому вони зроблені легшими, плоскішими, компактнішими, щоб полегшити носіння (у тому числі й приховане) в умовах міста.

Основна мета міського тактичного ножа – забезпечити його власника надійним різальним інструментом для вирішення повсякденних завдань в умовах міського середовища, надати можливість ефективно впоратися з несподіваними ситуаціями чи надзвичайними подіями, якщо такі виникнуть. Такий ніж має певну універсальність і може бути використаний як для різних побутових потреб, так і для забезпечення виживання в екстремальних умовах та самозахисту (в умовах війни чи полювання, звичайно, використання ножа для самозахисту на вулицях під час мирного життя не передбачено законом).

Якщо потрібний компактний ніж, але надійність складаних моделей викликає сумніви, такий міський тактик може цілком підійти. До того ж, сучасним військовим також найкориснішим найчастіше виявляється міцний, але невеликий фіксований ніж, який легко розмістити на спорядженні та постійно тримати під рукою.

Даної моделі притаманні практичність та функціональність, естетика та сучасний дизайн. Міські тактичні ножі підходять як для повсякденних завдань, так екстремальних умов. Його зручно носити (завдяки малій вазі та компактності). Разом з ножем продаються сучасні піхви з кайдекса.

При виробництві використовувалися тільки якісні матеріали, а відсутність рухомих частин та механізмів роблять ніж надійним та довговічним.

Клинок нескладного ножа Grand Way WK 06033 відрізняється добре продуманою геометрією. Його форма – drop point. Спуски увігнуті. Досить велике фальшльоз підвищує здатність ножа колоти. Рукоятка ножа має конструкцію фултангу. Тобто лезо ножа переходить у сталевий хвостовик, що йде на всю довжину рукояті. Це, мабуть, один із найефективніших способів підвищити міцність ножа.

Накладки рукоятки виготовлені із міцної та стійкої до впливів зовнішнього середовища композиту G10. Крім своєї міцності та надійності склотекстоліт добре відомий тим, що текстуровані накладки, зроблені з цього матеріалу, дуже приємні на дотик і зовсім не ковзають у долоні. Також на підвищення міцності хвата грає розвинений упор під пальці та досить ергономічна форма черевця рукояті. У тильній частині рукояті розташований темний отвір.

Ніж WK 06033 досить легкий та компактний, але досить міцний та надійний, а також дуже цікавий та грамотно сконструйований.

Замок клинка: Фіксований

Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC)

Матеріал рукояті: Склотекстоліт G10

Довжина леза: 107 мм

Довжина у розкладеному положенні: 30 мм

Маса: 151 г

Чохол із кайдекса в комплекті

Ножі
Вид Спеціальні
Тип З фіксованим лезом
Замок клинка Фіксований
Довжина у відкритому стані, мм 230
Довжина клинка, мм 107
Товщина обуха, мм 2,4
Матеріал клинка Сталь 440C (57-58 HRC)
Матеріал рукояті Склотекстоліт G10
Вага, грам 151
Гарантія 3 місяці
Додаткова інформація Не є холодною зброєю

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Ножі, фіксовані, Ніж, нескладний, Grand Way, WK 06033, Ніж нескладний Grand Way WK 06033 купити в інтернет магазині grand-knives.com.ua

Новинка
Модель: 803
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC) Матеріал рукояті: Дерево Довжин..
672 грн.
Модель: 1103
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
608 грн.
Модель: 1738
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
640 грн.
Модель: 1751
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
672 грн.