Ніж нескладний Grand Way WK 06087

Модель: WK 06087
Знайшли дешевше?
1216 грн.

  • Модель: WK 06087
  • Наявність: Є в наявності

Інформація
Доставка та знижки

Доставка та знижки

По Києву:

  • Кур'єром при замовленні до 1000 гривень доставка - 70 гривень;
  • Самовивіз із офісу - безкоштовно (тимчасово недоступний).

По Україні:

  • При замовленні до 1000 гривень - згідно з тарифами транспортної компанії;
  • При замовленні понад 1000 гривень товар доставляється

    БЕЗКОШТОВНО

    Хочеш знижку - спитай як її отримати!

Модель Grand Way WK 06087 – сучасний легкий тактичний ніж з клинком з нержавіючої сталі 440C з піхвами з кайдекса. Тактичні ножі призначені для використання у екстремальних умовах. До їхньої конструкції пред'являються підвищені вимоги міцності, надійності та ефективності. Саме тому в їхній конструкції часто використовуються технічні рішення, запозичені з бойових моделей. При цьому багато моделей тактичних ножів офіційно залишаються господарсько-побутовими різальними інструментами. Для володіння таким ножем не потрібно отримувати жодних дозволів чи ліцензій.

Даний ніж виготовляється з нержавіючої сталі 440C, яка є однією з найпопулярніших ножових сталей. І незважаючи на те, що зараз випускається безліч високотехнологічних порошкових сталей, 440C не здає своїх позицій. Справа в тому, що ця сталь досить приваблива за співвідношенням ціни до якості. Клинки з неї добре пручаються корозії і досить довго залишаються гострими. При цьому їхня ціна залишається цілком прийнятною.

Клинок ножа Grand Way WK 06087 відрізняється добре продуманою геометрією. Його форма – drop point. Спуски увігнуті. Досить велике фальшлезо, яке покликане підвищувати здатність ножа колоти. На обусі є добре помітний майданчик для упору великого пальця під час силового різання. Ріжуча кромка закінчується великим чойлом, що допоможе не пошкодити ручку ножа під час заточування.

Рукоятка ножа має конструкцію фултанга. Тобто лезо ножа переходить у сталевий хвостовик, що йде на всю довжину рукояті. Це, мабуть, один із найефективніших способів підвищити міцність ножа. Накладки рукояті виготовлені з міцного та стійкого до впливів зовнішнього середовища та ультрафіолету композитного скловолокна G10. Крім своєї міцності та надійності G10 добре відомий тим, що текстуровані накладки, зроблені з цього матеріалу, дуже приємні на дотик і зовсім не ковзають у долоні. Також на підвищення міцності хвата грає розвинений упор під пальці та досить ергономічна форма черевця рукояті. У тильній частині рукояті розташований темний отвір.

Довжина клинка – 108 мм, товщина – 2,4 мм. Іншими словами, перед нами міцний ніж, здатний добре колоти та різати. З одного боку, товщина в 2,4 мм не гарантує успішне виконання «ломових» робіт типу віджиму дверей та розколупування цегляної кладки. Зате різати і колоти такий ніж буде справді добре.

Ніж досить легкий і компактний для того, щоб не бути тягарем. WK 06087 – дуже цікавий та грамотно сконструйований похідний різак, який обійдеться у цілком доступну (для цього класу ножів) ціну.

Великим плюсом тактичного ножа Grand Way WK 06087 є те, що він поставляється в комплекті із сучасними кайдексними піхвами. Ніжні щільно фіксують ніж, вони міцні і мають невелику товщину, що значно полегшує їхнє носіння.

Замок клинка: Фіксований

Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC)

Матеріал рукояті: Склотекстоліт G10

Довжина леза: 108 мм

Довжина у розкладеному положенні: 235 мм

Маса: 167 г

Чохол із кайдекса в комплекті

Ножі
Вид
Тип
Замок клинка
Довжина у відкритому стані, мм
Довжина клинка, мм
Товщина обуха, мм
Матеріал клинка
Матеріал рукояті
Вага, грам
Гарантія
Додаткова інформація

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Ножі, фіксовані, Ніж, нескладний, Grand Way, WK 06087, Ніж нескладний Grand Way WK 06087 купити в інтернет магазині grand-knives.com.ua

Новинка
Модель: 803
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC) Матеріал рукояті: Дерево Довжин..
672 грн.
Модель: 1103
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
608 грн.
Модель: 1738
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
640 грн.
Модель: 1751
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
672 грн.