Ніж обробний Grossman Elite Pro 007 EP
Що таке обробний ніж, і навіщо він потрібен?
Якщо потрібно обробити велику порцію м'яса на менші або відрізати акуратний шматок від стегенця, цей кухонний ніж підійде найкраще. Його гострий, вузький і довгий клинок легко дозволить зробити чіткий і рівний розріз.
Так що, якщо вдома люблять і цінують м'ясні страви, купити ніж ножний Grossman Elite Pro 007 EP просто необхідно. Це значно спростить життя. Та й готувати смачні м'ясні страви стане ще приємнішим.
Якісний ніж серії GROSSMAN ELITE PRO – гарне та корисне вкладення грошей на багато років.
Ніж для нарізки м'яса із серії ELITE PRO відрізняється класичним європейським дизайном: довгий прямий клинок, міцна рукоятка з пари накладок та надійного сталевого хвостовика.
Добротна нержавіюча сталь 1.4116 точно не підведе.
Саме ножі такого дизайну перевірені багаторічною експлуатацією на тисячах кухонь у всій Європі. До того ж серйозний класичний дизайн буде доречний на будь-якій кухні.
Та й як подарунок такий кухонний ніж буде гарний. Особливо з огляду на те, що ножі серії ELITE PRO поставляються не в блістерах, а стильних коробках.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість;
- міцність та відмінна зносостійкість;
- стійкість до виникнення плям;
- краща (ніж більшість сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN ELITE PRO порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 195 мм
Довжина у розкладеному положенні: 333 мм
Маса: 157 г