Ніж обробний Grossman Elite Pro 042 EP
Що таке ніж для нарізки, і навіщо він потрібен?
У ножа для нарізки довге і пряме лезо. Він не загрузне в матеріалі, що розрізається. Навпаки, пройде крізь нього легко, одним рухом. Зріз вийде рівним та акуратним. А порції, що нарізаються, – однаковими.
Якщо потрібно нарізати м'ясо, ковбасу чи шинку, приготувати закуски, значить настав час взяти в руки кухонний ніж для нарізки GROSSMAN ELITE PRO 042 EP.
Ніж обробний Grossman Elite Pro 042 EP відрізняється класичним європейським дизайном: довгий прямий клинок, міцна рукоятка з пари накладок та надійного сталевого хвостовика. Добротна нержавіюча сталь 1.4116 точно не підведе.
Саме ножі такого дизайну перевірені багаторічною експлуатацією на тисячах кухонь у всій Європі. Якщо є довіра до досвіду цілих поколінь кухарів, купити саме такий якісний ніж для нарізки від GROSSMAN – вдале рішення. До того ж серйозний класичний дизайн буде доречний на будь-якій кухні.
Та й як подарунок такий кухонний ніж буде гарний. Особливо з огляду на те, що ножі серії ELITE PRO поставляються не в блістерах, а стильних коробках.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість;
- міцність та відмінна зносостійкість;
- стійкість до виникнення плям;
- краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN ELITE PRO порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки!
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 145 мм
Довжина у розкладеному положенні: 268 мм
Маса: 111 г