Для чого потрібний ніж обробний Grossman Sashimi 007 SH
Прямий довгий клинок цього ножа особливо гарний для швидкого нарізування м'яса, ковбас, шинки та баликів рівними акуратними шматочками. Розділити шматок на порції або приготувати нарізку на закуски зручніше, ніж іншими кухонними ножами. А ще таким ножем легко та зручно нарізати кавуни та дині.
Звичайно, кожен кухар скаже, що кухонний ніж має бути якісним. І нехай на домашній кухні ковані ексклюзиви для профі найчастіше виглядають деякою надмірністю, все ж таки розумним буде купити ніж для нарізки з якісної нержавіючої сталі за розумною ціною. І саме таким оптимальним варіантом, що поєднує розумну ціну та гідне виконання та є кухонні ножі від GROSSMAN.
Всі ножі серії GROSSMAN Sashimi мають свою назву не просто так. Вони дійсно виконані у дизайні, характерному для японських кухонних ножів. А значить їх відрізняє витончений лаконічний стиль та практичність. Особливо привертають увагу характерні «японські» рукояті. Їхні обриси – плід практичного досвіду поколінь японських кухарів. Незважаючи на всі досягнення сучасних дизайнерів, саме така форма досі є найзручнішою для рук багатьох людей.
До того ж у такій рукояті немає щілин, які можуть забруднитися. Немає заклепок, які можуть відлетіти та випасти. Нема накладок, які можуть розбовтатися. Це той самий, характерний для японців випадок, коли простота приносить із собою надійність та красу.
Матеріал рукоятей – міцний зносостійкий пластик, стійкий до дії води, хлору та миючих засобів.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість;
- міцність та відмінна зносостійкість;
- стійкість до виникнення плям;
- краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN Sashimi порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 200 мм
Довжина у розкладеному положенні: 333 мм
Маса: 177 г