GROSSMAN пропонує якісні кухонні ножі із серії Eazy.
Професіонали стверджують, що добрий кухонний ніж має бути продовженням руки. Пошуки ножа, який буде максимально зручним – справа серйозна. Ножі серії Eazy повністю відповідають своїй назві. Працювати цими ножами справді легко! Їх рукояті максимально зручні, ергономічні та безпечні.
Самі ножі виготовлені із якісної німецької нержавіючої сталі. Адже легко ріже той ніж, що довго залишається гострим. Сталь 1.4116 ThyssenKrupp AG гарантує ножам виняткову гостроту та надійність.
Що таке ніж сантоку і для чого він потрібен?
Ніж сантоку Grossman Eazy 370 EZ - японський аналог шеф-ножа. Він легший, коротший і трохи простіше у використанні. Сантоку гарний для:
- подрібнення зелені;
- нарізки овочів та фруктів;
- нарізки сиру;
- особливо ефективний цей ніж у роботі з морепродуктами.
Цікавою особливістю ножа сантоку є добре помітні повітряні кишені на бічних поверхнях клинка. Ці поглиблення запобігають прилипання матеріалу, що нарізається, до леза.
Опір матеріалу знижується у рази. Працювати стає набагато простіше. Результати нарізки виглядають акуратнішими і красивішими.
Ніж санток Grossman Eazy 370 EZ - справжній сплав японської традиції та японської винахідливості. На сучасній кухні такий ніж має бути обов'язково!
Нержавіюча сталь 1.4116 Krupp
Німецька нержавіюча сталь 1.4116 розроблена та виробляється німецьким концерном ThyssenKrupp AG. Вона відрізняється дуже вдалим співвідношенням ціни та якості (в істинно європейському значенні цих слів). Ножі, виготовлені з 1.4116, виходять міцними, надійними, довго залишаються гострими і не іржавіють.
У Європі ця сталь досить широко використовується для виготовлення кухонних ножів, столових приладів та медичного інструменту.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 180 мм
Довжина у розкладеному положенні: 310 мм
Маса: 131 г