Ніж сантоку Grossman Elite Pro 110 EP
Що таке ніж сантоку, і навіщо він потрібний?
Сантоку - той же шеф-ніж, тільки японською. Він трохи коротший і легший, а тому багатьом зручніший, ніж шеф. Враховуючи, що японська кухня надзвичайно різноманітна і багата, ніж сантоку хороший для різних справ. Їм можна:
- подрібнювати зелень;
- різати овочі;
- обробляти морепродукти;
- а також багато іншого.
Ніж санток Grossman Elite Pro 110 EP відрізняється класичним дизайном: широкий міцний клинок, міцна рукоятка з пари накладок і надійного сталевого хвостовика. Добротна нержавіюча сталь 1.4116 точно не підведе.
До того ж серйозний класичний дизайн буде доречний на будь-якій кухні. Та й купити якісний ніж сантоку GROSSMAN як подарунок, буде гарним вибором. Особливо з огляду на те, що ножі серії ELITE PRO поставляються не в блістерах, а стильних коробках.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість;
- міцність та відмінна зносостійкість;
- стійкість до виникнення плям;
- краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN ELITE PRO порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Довжина леза: 165 мм
Довжина у розкладеному положенні: 290 мм
Маса: 146 г