Ножі для хліба
302 грн.
638 грн.
706 грн.
403 грн.
638 грн.
672 грн.
336 грн.
706 грн.
840 грн.
605 грн.
773 грн.

Ніж для хліба (BREAD KNIFE) важко сплутати з якимось іншим, він має довгий прямий клинок з гострим зубчастим, як у пили, лезом.
Цей вид ножа призначений для роботи із м'якими продуктами. Довгий клинок і гостре зазубрене лезо хлібного ножа роблять його ідеальним інструментом для розпилювання різних видів хліба, включаючи багети, рогалики і хрусткі свіжі булки.
Головна особливість цього ножа полягає в тому, що зубчастий меч дозволяє акуратно розрізати м'які продукти, не змінюючи, не роздавлюючи і не псуючи їх. Навіть найпишніший хліб така гостра пила пройде не розфарбувавши скоринку і не зім'явши повітряну, ажурну м'якоть.
Ножі для хліба можна використовувати для нарізки тортів та інших кондитерських виробів. Добре вони справляються і з м'якими фруктами.
До речі і навпаки – твердий овоч типу гарбуза цій маленькій пилці теж “по зубах”.