Ножі для хліба
Ніж для хліба (BREAD KNIFE) важко сплутати з якимось іншим, він має довгий прямий клинок з гострим зубчастим, як у пили, лезом.
Цей вид ножа призначений для роботи із м'якими продуктами. Довгий клинок і гостре зазубрене лезо хлібного ножа роблять його ідеальним інструментом для розпилювання різних видів хліба, включаючи багети, рогалики і хрусткі свіжі булки.
Головна особливість цього ножа полягає в тому, що зубчастий меч дозволяє акуратно розрізати м'які продукти, не змінюючи, не роздавлюючи і не псуючи їх. Навіть найпишніший хліб така гостра пила пройде не розфарбувавши скоринку і не зім'явши повітряну, ажурну м'якоть.
Ножі для хліба можна використовувати для нарізки тортів та інших кондитерських виробів. Добре вони справляються і з м'якими фруктами.
До речі і навпаки – твердий овоч типу гарбуза цій маленькій пилці теж “по зубах”.