Набір кухонних ножів Grossman Mirabel складається з:
- Шеф-ніж – 320 мм
- Хлібний ніж – 320 мм
- Ніж для нарізки м'яса – 320 мм
- Санток - 300 мм
- Універсальний ніж – 230 мм
Габарити підставки, мм: 230/200/95
Переваги набору:
- Стильна підставка має прозорі стінки – це виглядає ефектно та сучасно, а також допомагає з першого погляду легко ідентифікувати кожен ніж.
- Висока якість. Усі деталі ножів ретельно підігнані. Завдяки відсутності щілин, у яких міг би накопичуватися бруд, ножі гігієнічні та довговічні.
- Якісна нержавіюча сталь. Сталь 1.4116 від Tussen Krupp AG не змінюється і відмінно чинить опір корозії. Навіть через роки постійної експлуатації ножі збережуть свій привабливий зовнішній вигляд.
- Ергономічні рукоятки. Ергономічні рукояті в класичному стилі забезпечують зручне утримання ножа та не втомлюють руки навіть при тривалому використанні.
Німецька сталь 1.4116 від Tussen Krupp AG широко використовується в європейській ножовій промисловості для виготовлення кухонних ножів, скальпелів, а також хірургічного обладнання, столових приладів та різальних інструментів. Ця сталь також використовується для виробництва широко відомих та популярних у всьому світі швейцарських армійських ножів.
Завдяки доступній ціні, довговічності та міцності вироби із сталі 1.4116 вже зарекомендували себе у Європі (особливо Німеччини).
Набір кухонних ножів Grossman Mirabel – сучасний набір кухонних ножів для кухні.
П'ять ножів у цьому наборі були спеціально підібрані так, щоб допомогти впоратися з будь-яким завданням у найкоротший термін! Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі ці міцні ножі буквально призначені для того, щоб працювати кожен день і при цьому залишатися гострими і придатними для роботи. Такий набір якісних кухонних ножів є ідеальною відправною точкою для кухаря-початківця і надійною базою для поповнення вашої колекції кухонних ножів у майбутньому!
Шеф-ніж
Шеф-ніж або, як його ще називають - "кухарський ніж", має довге широке лезо з розвиненою задньою частиною - "п'ятою". Широка п'ятка дозволяє концентрувати в цьому місці значний тиск на лезо, що корисно для нарізання твердих продуктів, таких як картопля, цибуля або пастернак. Відмінний універсал, кухарський ніж - один з найбільш універсальних ножів на кухні, що ідеально підходить для повсякденних завдань з нарізки овочів та подрібнення зелені (і багато іншого).
Сантоку
Ножі сантоку відмінно підходять для точної нарізки овочів і подрібнення зелені. Це один із найпопулярніших типів кухонних ножів у Японії.
Форма клинка робить сантоку ефективним інструментом для обробки риби. Особливо ці ножі корисні при приготуванні суші або іншої сирої риби, так як заглиблення на боках клинка допомагають запобігти прилипання матеріалу, що нарізається до металу.
Велике широке лезо зручно використовувати для збирання та перенесення нарізаних продуктів після нарізування. Однак корисність сантоку не обмежується тільки нарізкою риби. Корисний він і для роботи з овочами.
Сантоку – ще один чудовий універсал, який є ефективною альтернативою кухарським чи універсальним ножам.
Ніж для нарізки м'яса
Ніж для нарізки м'яса має вузький і довгий прямий клинок. Його невелика ширина дозволяє йому легше долати опір речовини під час розрізання їжі. Нарізані шматочки виходять більш чистими та однорідними.
Цей ніж добре підходить для підготовки до подачі птиці, свинини, баранини чи яловичини. Їм нарізати тонкі акуратні скибочки м'яса однакового розміру.
Такий ніж можна використовувати для нарізування великих фруктів та овочів, таких як кавуни, дині або кабачки, для нарізування яких довжини звичайних ножів буде мало. Довге тонке лезо ідеально підходить для нарізки тортів. Довжина такого клинка достатньо, щоб нарізати ідеальні скибочки одним плавним рухом, навіть якщо торт досить великий.
Універсальний ніж
Універсальний ніж за формою схожий на кухарський, але він менший і легший. Найменші розміри та гострий кінчик дозволяють виконувати ножем більш тонку роботу. Універсальний ніж має багато якостей кухарського ножа, але при цьому може бути особливо корисним при роботі з невеликими продуктами, оскільки він дозволяє виконувати більш точне нарізування. Так що, якщо здалося, що кухарський ніж надто великий для якоїсь роботи, краще дістати з підставки універсальний ніж.
Ніж для нарізки хліба
Хлібний ніж має довгий прямий клинок із гострим зазубреним лезом – як у пилки. Цей тип ножа призначений для нарізування м'яких матеріалів. Довге лезо та гостра зазубрена ріжуча кромка хлібного ножа робить його ідеальним інструментом для розрізання всіх видів хліба, багетів, рогаликів та булочок. Це пов'язано з тим, що пилкоподібна ріжуча кромка дозволяє ножу акуратно прорізати м'якіші матеріали, не ушкоджуючи їх форму. Хлібні ножі можна використовувати для нарізки тортів, оскільки вони можуть їх розрізати, не змінюючи бісквіту та не пошкоджуючи прикраси.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Маса колоди: 2745 г