Набір кухонних ножів Grossman Ontario складається з:
- Шеф-ніж - 330 мм
- Ніж для нарізки м'яса – 230 мм
- Сантоку - 305 мм
- Ніж універсальний - 230 мм
- Ніж для очищення овочів – 210 мм
Переваги набору
Ontario – набір якісних ножів для кухні від GROSSMAN.
- Добротна нержавіюча сталь 1.4116 від німецької компанії Tussen Krupp AG добре відома та популярна в Європі. Усі ножі у наборі виготовлені саме з неї. Якість збирання також на справжньому європейському рівні.
- Вибір ножів під будь-яке завдання. У цьому наборі можна знайти все необхідне від класичного кухарського ножа до ножа для очищення фруктів. Ontario успішно покриває всі кухонні потреби, пов'язані з нарізкою. Точно не доведеться імпровізувати та обходитися без потрібного ножа, коли він такий потрібен.
- Підставка із якісного натурального дерева. Всі ножі надійно зберігатимуться у спеціально відведеному для них місці. Дренажні отвори в дні підставки забезпечують захист сталевих лез від впливу вологи.
Нержавіюча сталь 1.4116 розроблена та виробляється німецьким концерном Tussen Krupp AG. Кухонні набори та медичний інструмент із цієї сталі широко поширені та експлуатуються по всій Європі.
Головна причина популярності в тому, що мечі з цієї сталі виходять міцними, стійкими до корозії і довго зберігають гостроту. GROSSMAN Ontario – добрий шанс переконатися, що вже визнала вся Європа.
Шеф-ніж
Шеф-ніж можна використовувати для нарізки буквально будь-чого на кухні. Від оброблення курки до шатківниці моркви. Ось чому багато професіоналів говорять, що цей ніж – обов'язковий предмет у кожному наборі.
Сантоку
Цей японський аналог шефа стає дедалі популярнішим. Санток трохи коротший і легший. А ще він відрізняється технікою застосування. Їм не ріжуть у розгойдування, як європейським кухарським ножем, а швидше рубають.
Деяким така манера здається зручнішою. Особливо добре сантоку впорається з морепродуктами та зеленню. Але не лише з ними.
Ніж для нарізки м'яса
Довгий і вузький ніж, здатний одним рухом розрізати солідні шматки м'яса. Потрібно нарізати акуратними скибочками шинку чи ковбасу?
Це також робота для цього ножа. До речі, великі кавуни та дині він ріже теж просто чудово.
Ніж для очищення овочів
Цей ніж – найменший та легкий у наборі. Але при цьому він також дуже корисний. Тому що зручний та дає можливість маневру. Не тільки очищення фруктів та овочів від шкірки, але й такі тонкі маніпуляції, як видалення очей, насіння та битих частин м'якоті – його завдання. І справляється з нею він на оцінку "відмінно".
Універсальний ніж
Для цього ножа знайдеться маса різноманітної роботи. Він стане в нагоді там, де великі ножі будуть не потрібні або не надто зручні.
На будь-якій кухні трапляється таке дуже часто і з різних приводів. Тож назва "універсальний" заслужена цим ножем на всі сто відсотків.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Маса колоди: 2420 г