Набір кухонних ножів Grossman Toronto складається з:
- Шеф-ніж - 335 мм
- Хлібний ніж – 335 мм
- Ніж для нарізки м'яса – 335 мм
- Сантоку - 310 мм
- Універсальний ніж – 245 мм
- Ніж для очищення овочів – 205 мм
- Кухонні ножиці - 207 мм
Toronto – повний та остаточний набір якісних ножів для кухні на довгі роки
- Висока якість ножів гарантована. Адже вони виготовлені з відмінної нержавіючої сталі марки 1.4116, яку виробила німецька компанія Tussen Krupp AG.
- Оригінальний дизайн поєднується в цих ножах із міцністю та надійністю. Сталевий хвостовик клинка йде на всю довжину рукояті. Конструкцію міцніше вигадати, мабуть, неможливо.
- Підставка виготовлена із якісного натурального дерева зручна. Її відкрита конструкція дозволяє побачити, який саме ніж, де знаходиться. Не доведеться вгадувати, що економить час і дуже зручно. До того ж, усередині такої підставки не буде накопичуватися вода, що стікає з клинків.
Під малоінформативним на перший погляд номером 1.4116 ховається по-справжньому якісна та надійна німецька нержавіюча сталь. Якщо ім'я Крупп хоч щось говорить, додаткові коментарі зайві.
Якщо ж пояснення все ж таки потрібні, то коротко зауважимо, що: ножі з 1.4116 відмінно опираються корозії, не покриваються плямами і не тьмяніють при розумному поводженні, їх можна заточити дуже гостро, і гостроту цю вони зберігатимуть довго.
Шеф-ніж
Великий, гострий та надійний ніж шеф-кухаря. Нарізати таким можна будь-що: зелень, овочі, рибу, м'ясо і т.д. і т.п.
Шеф-ніж – справжній символ європейської кухні. Саме тому він входить до складу фактично кожного набору у наш час.
Сантоку
Той-таки шеф-ніж, тільки по-тихоокеанському. Вигаданий винахідливими японцями. Перейнятий і поширений невгамовними американцями. Тепер стає все більш популярним у всьому світі. І це недарма.
Ніж справді дуже гарний у подрібненні зелені, нарізці морепродуктів або, наприклад, сиру.
Ніж для нарізки м'яса
Довгий, прямий, гострий. Нарізує м'ясо та шинку рівно, чітко, одним рухом. Дуже гарний у своїй справі. Німецька сталь не підводить.
Універсальний ніж
Цей ніж оптимальний у всьому. Не надто великий і не надто маленький. Не надто важкий та не надмірно легкий.
Зручний універсальний ніж для багатьох повсякденних кухонних завдань. У роботі йому доведеться бути часто, і він з нею, безперечно, впорається.
Ніж для нарізки хліба
При нарізці хліба теж трапляються свої неприємності. То хліб дуже м'який і повітряний і, замість того, щоб нарізатися, мнеться і рветься. То хрумка скоринка негарно тріскається і розсипається навколо крихтами.
Саме тому у ножа для нарізки хліба такий меч. Зубці дозволять обережно розпиляти хліб, не пошкодивши його. А його довжини вистачає навіть на найбільший коровай або пиріг.
Ніж для очищення фруктів та овочів
Цей ніж хороший для тонкої роботи та всіляких маніпуляцій. Адже для того, щоб зняти шкірку з фрукта або видалити насіння, ножем часом доводиться неабияк покрутити в різні боки.
І такий ось ніж із компактним клинком та зручною рукояттю підходить для цього найкраще.
Ножиці
Кухонні ножиці із стійкого пластику та нержавіючої сталі. Міцні. Надійні. Зручні.
Замок клинка: Фіксований
Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
Матеріал рукояті: Пластик
Маса колоди: 2400 г
Габарити колоди: 235/190/108 мм