Ніж нескладний Grand Way WK 02206

Модель: WK 02206
Знайшли дешевше?
1082 грн.

  • Модель: WK 02206
  • Наявність: Є в наявності

Інформація
Доставка та знижки

Доставка та знижки

По Києву:

  • Доставка кур'єром нової пошти на адресу
  • Самовивіз із офісу - безкоштовно (тимчасово недоступний).

По Україні:

  • При замовленні до 1000 гривень - згідно з тарифами транспортної компанії;
  • При замовленні понад 1000 гривень товар доставляється

    БЕЗКОШТОВНО

    Хочеш знижку - спитай як її отримати!

Ніж нескладний Grand Way WK 02206 – сучасний фіксований ніж у тактичному стилі. Ножі такого дизайну широко популярні завдяки своїй міцності, чудовій ергономіці та високій функціональності. Дана модель має всі перераховані якості в повній мірі.

Висока міцність досягнута завдяки конструкції типу фултангу. Клинок і рукоятка являють собою цілісну сталеву деталь, виштамповану з одного аркуша. Не варто боятися, що хвостовик ножа відламається і випаде з ручки під навантаженням, якщо хвостовик сам є рукояткою. Ножів міцніших за фултанги, мабуть, поки що й не придумано.

Ергономічна ручка міцно фіксує долоню під час роботи. Упори не дають зісковзнути руці. Ергономічні вирізи під пальці роблять хват ще надійнішим. Навіть якщо на вулиці холодно, навіть у товстих рукавичках хват буде надійним. Накладки рукоятки зроблені з міцної та стійкої до вологи та перепадів температур композиту G10. Його шорстка поверхня підвищує надійність хвата ще сильніше. При необхідності накладки легко зняти та замінити на нові. Рукоятки фултанга славляться своєю високою придатністю до ремонту.

У тильній частині рукоятки є сталеве навершіе (продовження хвостовика), яке служить не лише додатковим захистом для композитних накладок, а й може працювати як своєрідний ударний елемент. У навершії є темлячний отвір.

Виступ на обусі клинка дозволяє впертись у нього великим пальцем і посилити різ. До того ж, це працює як додатковий упор для долоні.

Довжина клинка – 108 мм. Форма – drop point з добре помітним фальшлезом, що значно підвищує проникаючу здатність клинка при уколі. Спуски увігнуті. Сталь - випробувана нержавіюча сталь 440С, добре відома поєднанням доступної ціни з міцністю та корозійною стійкістю. Чорне покриття Black Oxide є не тільки частиною тактичного дизайну, але й додатковим захистом клинка від впливу вологи та дрібних механічних пошкоджень.

Товщина клинка з 2,4 мм є оптимальною для універсального ножа (ножі з товстим обухом гірше проходять скрізь матеріал, що нарізається). До того ж завдяки величині цього параметра ніж офіційно залишається побутовим інструментом.

Ніж комплектується сучасними піхвами з кайдекса, легкими, досить плоскими та компактними. Ніжні забезпечують надійну фіксацію ножа у різних положеннях. Кріплення пропонують кілька варіантів підвіски ножа на пояс чи елементи спорядження.

Ніж нескладний Grand Way WK 02206 - надійний та зручний тактичний ніж, який можна купити за розумною ціною. Добре продумана конструкція робить цей фікс гідним претендентом на звання справжнього тактичного універсала.

Замок клинка: Фіксований

Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC)

Матеріал рукояті: Склотекстоліт G10

Довжина леза: 108 мм

Довжина у розкладеному положенні: 230 мм

Маса: 148 г

У комплекті йде чохол із Kydex

Ножі
Вид Спеціальні
Тип З фіксованим лезом
Замок клинка Фіксований
Довжина у відкритому стані, мм 230
Довжина клинка, мм 108
Товщина обуха, мм 2,4
Матеріал клинка Сталь 440C (57-58 HRC)
Матеріал рукояті Склотекстоліт G10
Вага, грам 148
Гарантія 3 місяці
Додаткова інформація Не є холодною зброєю

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Ножі, фіксовані, Ніж, нескладний, Grand Way, WK 02206, Ніж нескладний Grand Way WK 02206 купити в інтернет магазині grand-knives.com.ua

Новинка
Модель: 9008 K
Замок клинка: Plunge Lock Тип сталі клинка: Сталь 420 (52-55 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
288 грн.
Модель: 8020 K
Замок клинка: Back Lock Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
640 грн.
Модель: 5004
Замок клинка: Фіксований Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC) Матеріал рукояті: Метал, дерево ..
787 грн.
Модель: 2002
Ніж мисливський Grand Way 2002 – фіксований ніж від Grand Way з рядом переваг: - гарний зовнішній в..
704 грн.