Обробний ніж (або, як його ще називають – ніж для нарізки м'яса) – прямий довгий та гострий. Він дозволяє одним рухом зробити точний, контрольований розріз. Якщо необхідно розділити великий шматок м'яса на порції або приготувати нарізку до закусок – нагоді якісний обробний ніж.
Якщо на кухні потрібен просто і надійно влаштований ніж, який не вимагатиме особливого догляду. Якщо при цьому необхідно, щоб цей ніж прослужив довго і по-справжньому, але при цьому, щоб і коштував він розумних грошей (себто недорого) GROSSMAN House Cook буде для відмінним вибором.
Цей ніж підійде всім, хто готує вдома і шукає справжній кухонний ніж, який зможе легко та чисто нарізати м'ясо, овочі чи зелень.
Ножі серії GROSSMAN House Cook добре збалансовані та зручні. Вони – щось рівнем вище, ніж більшість ножів на полицях у супермаркеті.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp. Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
корозійна стійкість міцність та відмінна зносостійкість стійкість до виникнення плям краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN House Cook порадують у роботі та правильно прослужать довгі роки!