Обробні ножі
302 грн.
638 грн.
571 грн.
706 грн.
403 грн.
672 грн.
605 грн.
638 грн.
672 грн.
336 грн.
706 грн.
840 грн. 710 грн.
302 грн.
336 грн.
840 грн.

Ніж для нарізки м'яса (обробний ніж, CARVING KNIFE) – це довгий тонкий ніж, що помітно звужується до вістря. Обробний ніж є одним із найдовших кухонних ножів. Його невелика ширина дозволяє йому відчувати менший опір матеріалу, що розрізається, що дозволяє отримувати більш акуратні, рівні скибочки.
Обробний ніж - найкращий інструмент для м'яса, такого як птах, свинина, баранина або яловичина. Саме він забезпечить нарізання страви тонкими, акуратними скибочками однакового розміру.
До речі, обробний ніж також можна використовувати для розрізання великих фруктів та овочів, таких як дині або кабачки, які складно розрізати за допомогою менших чи ширших ножів.
Його довгий і тонке лезо також ідеально підходить для нарізки тортів. Адже довжини клинка вистачить, щоб відрізати шматок торта одним плавним рухом.