Обробні ножі
269 грн.
605 грн.
551 грн.
605 грн.
370 грн.
605 грн.
552 грн.
571 грн.
605 грн.
302 грн.
605 грн.
706 грн. 578 грн.
255 грн.
283 грн.
706 грн.

Ніж для нарізки м'яса (обробний ніж, CARVING KNIFE) – це довгий тонкий ніж, що помітно звужується до вістря. Обробний ніж є одним із найдовших кухонних ножів. Його невелика ширина дозволяє йому відчувати менший опір матеріалу, що розрізається, що дозволяє отримувати більш акуратні, рівні скибочки.
Обробний ніж - найкращий інструмент для м'яса, такого як птах, свинина, баранина або яловичина. Саме він забезпечить нарізання страви тонкими, акуратними скибочками однакового розміру.
До речі, обробний ніж також можна використовувати для розрізання великих фруктів та овочів, таких як дині або кабачки, які складно розрізати за допомогою менших чи ширших ножів.
Його довгий і тонке лезо також ідеально підходить для нарізки тортів. Адже довжини клинка вистачить, щоб відрізати шматок торта одним плавним рухом.