Ножі Сантоку

Код товара: 003 ap
Ніж кухонний сантоку Grossman Applicant 003 APСантоку - японський аналог європейського шеф-ножа. Він..
0

370 грн.

Код товара: 081 ap
Ніж кухонний сантоку Grossman Applicant 081 APСантоку - японський аналог європейського шеф-ножа. Він..
0

222 грн.

-16 %
Код товара: 040 CL
Ніж сантоку Grossman Classic 040 CLЩо таке ніж сантоку і навіщо він потрібний? Японський кухонний н..
0

773 грн. 650 грн.

Код товара: 370 CM
GROSSMAN пропонує якісні кухонні ножі із серії Comfort. Кухонні ножі серії Comfort відрізняються пр..
0

806 грн.

Код товара: 370 EZ
GROSSMAN пропонує якісні кухонні ножі із серії Eazy. Професіонали стверджують, що добрий кухонний н..
0

504 грн.

Код товара: 110 EP
Ніж сантоку Grossman Elite Pro 110 EPЩо таке ніж сантоку, і навіщо він потрібний? Сантоку - той же ..
0

773 грн.

Код товара: 003 HC
Ніж сантоку Grossman House Cook 003 HCЩо таке ніж сантоку і навіщо він потрібний? Сантоку - японськ..
0

706 грн.

Код товара: 370 LV
Кухонні ножі серії Lovage належать до того ж типу європейських кухонних ножів, що залишається популя..
0

840 грн.

Код товара: 003 ML
Ніж сантоку Grossman Melissa 003 MLСантоку - універсальний кухонний ніж. Японський аналог європейськ..
0

403 грн.

Код товара: 003 PF
Ніж сантоку Grossman Professional 003 PFЩо таке ніж сантоку, і навіщо він потрібний? Сантоку - япон..
0

1042 грн.

Код товара: 110 SH
Ніж сантоку Grossman Sashimi 110 SHЩо таке ніж сантоку і навіщо він потрібний? Сантоку - японський ..
0

970 грн.

Код товара: 369 VN
GROSSMAN пропонує якісні кухонні ножі із серії Verbena. Кухонні ножі Verbena – справжній сплав швид..
0

773 грн.

Код товара: 369 WD
GROSSMAN пропонує якісні кухонні ножі із серії WormwoodКухонні ножі серії Wormwood виконані у стилі ..
0

874 грн.

Показано з 1 по 13 із 13 (1 сторінок)

Ножі Сантоку

Ножі сантоку (SANTOKU KNIFE) – бочо, що спочатку називалися ножами сантоку, що перекладається з японської, як «три застосування». Японці так називають цей ніж, тому що він відмінно підходять для нарізування скибочками, нарізування кубиками (так званого "дайсингу") та подрібнення зелені.

Це один з найпопулярніших видів кухонних ножів у Японії. Особливого поширення сантоку набули, коли японці почали багато готувати вдома. Цю кухонну революцію в Японії справила поява у продажу недорогих заморожених напівфабрикатів.

Японці почали масово готувати на своїх кухнях самі. А для цього їм знадобились ножі. І саме для роботи з розмороженою рибою та овочами призначався спочатку цей ніж. Що й породило як його універсальність, так і деякі особливості конструкції та застосування.

Гостро пряме лезо робить санток ефективним інструментом для оброблення риби. Часто на мечі є спеціальні поглиблення вздовж леза. Вони призначені для того, щоб делікатні морепродукти не прилипали до сталі.

Можна сказати, що санток особливо корисні при приготуванні суші або іншої сирої риби. Однак корисність санток не обмежується тільки морепродуктами: ці ножі також легко справляються з нарізкою зелені та овочів.

Загалом, санток – це ще один відмінний універсал. На цей раз "по-азіатськи". Він вважається досить цікавою і при цьому ефективною альтернативою кухарським або універсальним ножам.